Volledig scherm
Pim Goossens scoorde zondagmiddag voor Moerse Boys. © Foto Pix4Profs/ Gino van Outheus

'Stoppen slaan door' bij tegenstander Moerse Boys, duel gestaakt: 'Heeft niets met voetbal te maken'

zondag 1bHet duel tussen Moerse Boys en BMT werd zondagmiddag na tachtig minuten bij een 2-2 stand gestaakt, omdat de bezoekers een grimmige sfeer veroorzaakten.

De gasten begonnen nog zorgeloos aan de wedstrijd en kwamen zelfs op voorsprong. Toen Moerse Boys na rust de score omdraaide, raakten de spelers van BMT gefrustreerd. Bij een stand van 2-1 viel de eerste rode kaart aan Haagse zijde. Tien minuten voor tijd, toen de bezoekers de stand nota bene hadden gelijkgetrokken, volgde de tweede rode kaart. Reden genoeg voor de arbiter van dienst om de wedstrijd voortijdig te beëindigen.

,,Als dit synoniem staat voor voetbal in West 2, dan is de lol er voor mij snel af", brieste Moerse Boys-coach Jurgen Arnouts na afloop. ,,Dit heeft niets met voetbal te maken. Gelukkig was er een rapporteur aanwezig, want ik ben benieuwd wat de KNVB hiermee gaat doen. Voor ons was het alleen een frustrerende middag."

  1. Vrienden Van Poelje en Uithof tegenover elkaar in bekerduel: ‘Zijn elkaar altijd blijven volgen’
    PREMIUM

    Vrienden Van Poelje en Uithof tegenover elkaar in bekerduel: ‘Zijn elkaar altijd blijven volgen’

    Ze zien elkaars wedstrijden, bespreken die vaak uitgebreid na en houden elkaar geregeld de spiegel voor. Sinds jaar en dag zijn ze vrienden, ook buiten het veld. Dinsdagavond nemen Daan Uithof en Jurriaan van Poelje het tegen elkaar op in Dinteloord, als coaches van Prinsenland en Baronie. In de aanloop naar het bekerduel spreken ze over hun vriendschap, hun verbondenheid met beide clubs en natuurlijk de wedstrijd zelf. ,,Geheimen zijn er niet.’’

poll

Het is goed dat de competitie volgend amateurvoetbalseizoen weer eind augustus begint

  • Ja (72%)
  • Nee (28%)
1528 stemmen