Volledig scherm
Robin Borremans als trainer van ZBVH © Maarten de Pater

Steenbergen vindt in 32-jarige Borremans nieuwe trainer

trainerscarrouselSteenbergen heeft in de 32-jarige Robin Borremans de nieuwe trainer voor volgend seizoen gevonden. De jonge oefenmeester uit Ridderkerk volgt Marco Ernest op die na vijf jaar vertrekt.

Borremans is momenteel trainer bij ZBVH uit Zuid-Beijerland. Daar is hij bezig aan zijn derde seizoen. Met de zaterdag vierdeklasser wist hij steeds bij de top vijf te eindigen. Vorig seizoen speelde ZBVH nog nacompetitievoetbal. Momenteel staat de ploeg zesde. 

Volgens het bestuur van Steenbergen is Borremans een ambitieuze en talentvolle trainer. Ze spreken de verwachting uit dat hij zich samen met de groep ontwikkelt, waardoor een nieuwe stap in de derde klasse gezet kan worden. 

  1. ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’
    PREMIUM
    Column

    ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’

    De Ulvenhoutse voetbalvereniging UVV’40 organiseert vandaag voor het eerst in zijn bijna tachtigjarig bestaan een heuse open dag. Op het prachtige sportpark Jeugdland gelegen aan de lommerrijke Rouppe van Voortlaan viert de ‘familieclub met ambitie’ de start van een nieuw voetbalseizoen. Er valt wel degelijk wat te vieren, want het gaat goed met het eens zo bescheiden clupke ten zuiden van Breda. Onder leiding van een daadkrachtig bestuur ondergaat de club een opmerkelijke metamorfose.