Volledig scherm
© Chris van Klinken / Pix4Profs

Steenbergen heeft weinig moeite met RBC

BEKER - Derdeklasser Steenbergen heeft eenvoudig afgerekend met vierdeklasser RBC. De ploeg van Marco Ernest gaat door in het bekertoernooi, ten koste van de Roosendalers: 3-0.

Bij rust had de favoriet al een voorsprong van 1-0. Roy van Gils liep zijn directe tegenstander kwijt en gaf een piekfijne voorzet op Thom Luijks, die de bal binnen schoof.

Al vroeg in de tweede helft maakte Jordy Dams er 2-0 van en was het feitelijk gespeeld. In het slot zorgde Van Gils voor de 3-0. RBC kan zich weer op de competitie focussen, Steenbergen bekert een ronde verder.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.