Volledig scherm
PREMIUM
Pix4Profs-Ron Magielse spits hein verhoef van vierdeklasser sprundel © Pix4Profs-Ron Magielse

Sprundelse snelheidsmaniak Verhoef is klaar voor rol in titelstrijd: ‘Ze gaan me niet zomaar bijhouden’

zon4bTwee keer op rij kon vierdeklasser Sprundel de laatste jaren de voordeur van de derde klasse aanraken. Hem ook opentrekken lukte echter tot op heden niet. Nu is het ongeslagen de trotse koploper. En als het aan aanvaller Hein Verhoef (24 jaar) ligt, is driemaal scheepsrecht.

Het moet gevoeld hebben als tijdens het zuigen op een salmiaklolly. Langzaam slurp je geleidelijk het zout eruit. Tot op een moment van onachtzaamheid de tanden op elkaar klapperen en de lolly uiteen gescheurd wordt. Met drie brokken van het glazige snoepgoed en een bek vol zout is de lol van het eten van de lekkernij er wel af. Meedoen is leuk, van het gevolg van de periodetitel proeven des te meer, maar wanneer zo’n toegift nog na het betalen van de rekening als een bom voor het hoogtepunt explodeert, is de zoete smaak ervan ver te zoeken.

 1. Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto
  amateurvoetbal

  Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto

  Hoewel storm Dennis roet in het eten gooide op verschillende West-Brabantse amateurvoetbalvelden, stond er toch nog een smakelijk menu op het programma. Baronie had de langste adem in de hoofdklassederby tegen Moerse Boys en won dankzij twee late treffers. Roosendaal liet in de tweede klasse na om koploper Sarto pijn te doen en lijkt de titelaspiraties zo even in de koelkast te moeten bewaren. Lees alles van deze winderige voetbalmiddag terug in onderstaand overzicht.
 2. Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenverlies Halsteren
  zondag hoofdklasse b

  Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenver­lies Halsteren

  Na twee zeges op rij heeft Halsteren dure punten gemorst in de titelstrijd. Het verloor met 2-0 op bezoek bij IFC in Hendrik-Ido-Ambacht. Koploper Unitas pakte de volle buit bij OJC Rosmalen en vergrootte zo het gat met Halsteren naar zes punten. Baronie, dat al op een verdere achterstand stond, deed goede zaken door dankzij late treffers van Moustafa Mohammad en Jorik Mijnhijmer te winnen van Moerse Boys.