Volledig scherm
amateurvoetbal voetbal stockadr © Thinkstock

Sprangers en Stupers vormen nieuw keepersduo voor Dongen

Twee nieuwe namen mogen uitvechten wie volgend seizoen het doel van Dongen 1 verdedigt. De club heeft Wessel Sprangers (19) en Tom Stupers (26) vastgelegd.

Na het vertrek van Jordy Zielschot naar RKC Waalwijk en het stoppen van Rob Roovers was Dongen haastig op zoek naar doelmannen. Die heeft het dus gevonden met Sprangers en Stupers. Sprangers komt over van de beloftes van Willem II. Hij heeft daar de jeugdopleiding doorlopen. Tom Stupers (26) maakt de overstap van Emplina. Daarvoor heeft hij gespeeld bij CHC, FC Den Bosch en twee seizoenen bij OJC Rosmalen.

Dongen maakt een drukke transferzomer door. Veldspelers Oguzhan Kazanci (24 jaar), Mitch van der Ven, Thom Avontuur, Renzo Pereira en Gideon Kingongo maken ook al de overstap naar sportpark De Biezen. Daartegenover staat behalve de twee eerder genoemde keepers al het vertrek van spelers Moustafa Mohammad (naar Baronie), Thoma Sivanathan (naar Sv DOSKO) en het viertal Paul van Zon, Sander de Bont, Floris Wouters en Jaap van der Waarden (allen naar ONI).

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.