Volledig scherm
Neerlandia'31 stond 0-2 achter, maar maakte de negentig minuten om wel een heel bizarre reden niet vol. (archieffoto) © Foto Pix4Profs/ Gino van Outheusden

Spelers SSW gaan met elkaar op de vuist: ‘Te bizar voor woorden’, De Schutters boekt eerste zege

zondag 5BEen opmerkelijk tafereel in Dorst waar de spelers van SSW, die nota bene met 0-2 voor stonden, met elkaar op de vuist gingen na afloop. Neerlandia'31-trainer Marcel van der Hurck was verbaasd: ,,Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt.”

Neerlandia’31 - SSW gestaakt bij 0-2 tussenstand.
,,Spelers van SSW gingen onderling op de vuist na wat discussies, te bizar voor woorden. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt”, sprak een verbaasde Neerlandia’31-trainer Marcel van der Hurck.

DEVO - PCP 0-2 (0-0) 0-1 Soufiane Meydubi, 0-2 Rivet Nefuani.
,,We hebben veel te weinig gescoord, pas in de laatste twintig minuten vielen de goals”, gaf PCP-trainer Peter Maaskant aan. DEVO-leider herkent zich in de woorden van Maaskant. ,,PCP spaarde ons in de eerste helft. De tegentreffers vielen pas in de slotfase. Dat maakt dit verlies wel extra zuur, gelukkig mogen we volgende op herhaling in Breda.

De Schutters - Advendo 2-0 (0-0) 1-0 en 2-0 Leonard Vriends.
,,We zijn eindelijk weer compleet, de trein naar meer overwinningen is vertrokken’’, zei De Schutters-trainer Edwin Nieuwlaat met een knipoog na afloop.

TVC Breda - TPO 1-7 (1-3) 1-0 Willino van Venrooy, 1-1 Hussain Almizori, 1-2 Stef Korswagen, 1-3 en 1-4 Kees van Drimmelen, 1-5 en 1-6 Kees Santbergen, 1-7 Mark Behr.
,,We verloren van onszelf. Er heerste vandaag een slechte mentaliteit en we maakten te veel persoonlijke fouten”, baalde TVC-trainer Twan van Fessem. ,,Een geweldige teamprestatie, deze overwinning komt ons echt toe’’, aldus een dolblije TPO-trainer Tijs van Bragt.

FC Dordrecht Amateurs - Molenschot 5-0 (2-0).
,,Als FC Dordrecht elke week op deze manier speelt, worden ze fluitend kampioen. Met name de tweede helft was het echt eenrichtingsverkeer’', baalde Molenschot-trainer Lorenzo Boudewijns.

SVC - SC Welberg 5-1 (4-1) 1-0 en 2-0 Tim van Dool, 2-1 Lars Bogers, 3-1 en 4-1 Theo van Vliegen, 5-1 Yourian Frijters.
SC Welberg-trainer Arie Pouwe was allesbehalve tevreden na afloop: ,,De eindstand zegt genoeg over de wedstrijd.’’