Neerlandia'31 stond 0-2 achter, maar maakte de negentig minuten om wel een heel bizarre reden niet vol. (archieffoto)
Volledig scherm
Neerlandia'31 stond 0-2 achter, maar maakte de negentig minuten om wel een heel bizarre reden niet vol. (archieffoto) © Foto Pix4Profs/ Gino van Outheusden

Spelers SSW gaan met elkaar op de vuist: ‘Te bizar voor woorden’, De Schutters boekt eerste zege

zondag 5BEen opmerkelijk tafereel in Dorst waar de spelers van SSW, die nota bene met 0-2 voor stonden, met elkaar op de vuist gingen na afloop. Neerlandia'31-trainer Marcel van der Hurck was verbaasd: ,,Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt.”

 1. Goveia matchwinnaar voor Kruisland in Roosendaal, tien doelpunten in Prinsenbeek bij Beek Vooruit - VOAB
  zondag 2E

  Goveia matchwin­naar voor Kruisland in Roosendaal, tien doelpunten in Prinsen­beek bij Beek Vooruit - VOAB

  Het was een ouderwets doelpuntenfestival in Prinsenbeek bij Beek Vooruit waar tegenstander VOAB graag aan meedeed. Jeremy Goveia was de matchwinnaar bij Roosendaal - Kruisland, terwijl Bavel-spits Niek Akkermans dezelfde rol op zich nam door iets verderop een hattrick te maken tegen RBC. TSC moet nog een week wachten op de eerste competitiegoal van aanwinst Tom Rijvers.
 2. Drie penalty's helpen Baronie langs negental TOGB, Halsteren blameert zich in Zuid-Limburg
  zondag hoofdklasse b

  Drie penalty's helpen Baronie langs negental TOGB, Halsteren blameert zich in Zuid-Lim­burg

  Baronie beleefde een bijzonder middag in Berkel en Rodenrijs. Op bezoek bij promovendus TOGB kreeg het maar liefst drie keer de kans vanaf de penaltystip. Tegen het negental won het maar liefst 0-4 waardoor het medekoploper is geworden. Halsteren, dat aan kop ging in de hoofdklasse, ging met 2-1 onderuit in de verste uitwedstrijd van het seizoen: 2-1. Moerse Boys springt naar de tiende plaats na de 3-5-zege in Nuenen.