Volledig scherm
© Ron Magielse / Pix4Profs

Spektakelstuk zonder winnaar: Dongen en Westlandia spelen gelijk

DERDE DIVISIE - Remon Koenen scoorde tweemaal voor Dongen, maar in de slotminuut kwam Westlandia alsnog langszij. Hierdoor werd het 2-2.

Dongen en Westlandia hielden elkaar keurig in evenwicht in de 1e helft. De goed keepende Jordy Zielschot kwam enkele keren goed in actie. De verdiende ruststand was 0-0.

Na rust was Dongen iets beter en tot grote vreugde van het thuispubliek bracht Remon Koenen Dongen in minuut 88 op een 2-1 voorsprong. Met een volley schoot hij knap raak. Maar de vreugde was verdwenen na het laatste fluitsignaal. Even daarvoor kwam Westlandia alsnog langszij.

Dongen - Westlandia 2-2 (0-0) - 47. Remon van Bockhoven 0-1, 55. Remon Koenen 1-1, 89. Remon Koenen 2-1, 90. Henry Chidozie Ugwunna 2-2.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.