Volledig scherm
Gijs Smulders © ron magielse / pix4profs

Smulders verlaat WDS’19

trainerscarrouselAan het eind van het seizoen zullen de wegen van trainer Gijs Smulders en WDS’19 scheiden. Smulders, die aan zijn eerste seizoen bij WDS’19 bezig is, heeft bij het bestuur van de bijna 100-jarige vereniging aangegeven, dat hij volgend seizoen niet meer voor de groep zal staan.

De ambities van Smulers stroken niet met die van de huidige selectie. De Bredase voetbalclub staat momenteel zevende in de vierde klasse C. De ervaren Smulders was eerder trainer bij onder meer VVR, Rijen, Groen Wit, Veerse Boys, ONI en Gastel.

WDS’19 moet niet alleen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De functie van voorzitter is ook nog steeds vacant en de functie van Voetbalzaken is ook vrij gekomen.

  1. Bavel 2 krijgt onverwachte herkansing, Schijf-vrouwen handhaven zich in tweede klasse
    nacompetitie vrouwenvoetbal

    Bavel 2 krijgt onverwach­te herkansing, Schijf-vrou­wen handhaven zich in tweede klasse

    Ondanks dat Bavel 2 de finale tegen SSS’18 verloor, blijft de eerste klasse nog altijd een optie voor de club.het nog altijd spelen voor een plaatsje in de eerste klasse. Doordat ‘t Zand het tweede vrouwenteam uit de eerste klasse haalt, mag de ploeg van trainer Rens Bogers aankomende week op herkansing tegen de vrouwen van het Zeeuwse Hontenisse. Schijf bleef voor de derde keer op rij foutloos in de nacompetitie en speelt ook volgend seizoen tweede klasse.