Volledig scherm
Gijs Smulders © ron magielse / pix4profs

Smulders verlaat WDS’19

trainerscarrouselAan het eind van het seizoen zullen de wegen van trainer Gijs Smulders en WDS’19 scheiden. Smulders, die aan zijn eerste seizoen bij WDS’19 bezig is, heeft bij het bestuur van de bijna 100-jarige vereniging aangegeven, dat hij volgend seizoen niet meer voor de groep zal staan.

De ambities van Smulers stroken niet met die van de huidige selectie. De Bredase voetbalclub staat momenteel zevende in de vierde klasse C. De ervaren Smulders was eerder trainer bij onder meer VVR, Rijen, Groen Wit, Veerse Boys, ONI en Gastel.

WDS’19 moet niet alleen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De functie van voorzitter is ook nog steeds vacant en de functie van Voetbalzaken is ook vrij gekomen.

  1. ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’
    PREMIUM
    Column

    ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’

    De Ulvenhoutse voetbalvereniging UVV’40 organiseert vandaag voor het eerst in zijn bijna tachtigjarig bestaan een heuse open dag. Op het prachtige sportpark Jeugdland gelegen aan de lommerrijke Rouppe van Voortlaan viert de ‘familieclub met ambitie’ de start van een nieuw voetbalseizoen. Er valt wel degelijk wat te vieren, want het gaat goed met het eens zo bescheiden clupke ten zuiden van Breda. Onder leiding van een daadkrachtig bestuur ondergaat de club een opmerkelijke metamorfose.