Volledig scherm
Sem van der Pijl. © Teus Admiraal

Sem van der Pijl per direct naar Dongen

ZONDAG DERDE DIVISIE - Dongen heeft zich versterkt met Sem van der Pijl. De verdediger komt op huurbasis over van Kozakken Boys.

De Nieuwendijker komt voor de rest van het seizoen uit voor Dongen, dat zondag verloor van De Dijk. "Wegens mijn geringe speeltijd heeft de club gevraagd of ik eventueel openstond voor verhuur”, verklaart de 20-jarige verdediger.

"Door een blessure zochten ze bij Dongen iemand centraal achterin. Ik wil weer lekker voetballen en deze kans moet ik pakken. Ik ga voor een half jaar en wat daarna gebeurt zien we na dit seizoen.”

Door blessures van Luuk Hultermans en Mitchell van der Stappen snakte Dongen naar een versterking in de defensie.

  1. Jeugdig Smerdiek moet alle zeilen bijzetten

    Jeugdig Smerdiek moet alle zeilen bijzetten

    Smerdiek is sinds jaar en dag een grote speler in het vrouwenvoetbal. Wendy de Wilde (22) speelt sinds haar veertiende in het eerste team en heeft alle hoogte en dieptepunten meegemaakt. "Het kampioenschap in de eerste klasse in 2012 was natuurlijk een hoogtepunt maar de degradatie direct erna een dieptepunt", vertelt de centrale verdediger. Wat de toekomst brengt durft ze niet te zeggen. "Ik weet niet waar mijn plafond ligt. De kans is groot dat ik altijd bij Smerdiek zal blijven."