SCO (blauwe shirts) deed wat concurrent Olympia'60 niet deed: winnen. (archieffoto)
Volledig scherm
SCO (blauwe shirts) deed wat concurrent Olympia'60 niet deed: winnen. (archieffoto) © Pix4Profs / Joris Knapen

SCO ziet Olympia’60 dure punten morsen, Dongen gaat wedstrijden steeds serieuzer nemen

zaterdag 4ESCO pakte, ondanks dat het niet goed voetbalde, drie punten tegen RFC. Oosterhout veranderde naar aanleiding van de vele tegendoelpunten met succes de speelwijze, tegen GSC/ODS werd er gewonnen. Olympia’60 kende een offday en verloor van Berkdijk.

 1. Gilze-trainer neemt afscheid met promotie: ‘Tweede klasse nog niet het plafond’
  zondag tweede/derde klasse

  Gil­ze-trai­ner neemt afscheid met promotie: ‘Tweede klasse nog niet het plafond’

  Twee uitzwaaiende trainers wilden hun tijd bij de club graag afsluiten met een promotie naar de tweede klasse. Groen Wit en Gilze waren allebei tweede geworden in hun klasse en konden het seizoen goed afsluiten door de finale van de nacompetitie te winnen. Uiteindelijk werd het Gilze (1-3), waar de vaders van de spelers de prijs uitreikten om de promotie op deze Vaderdag samen te vieren.
 2. De druiven zijn zuur voor PCP, stadgenoot WDS’19 wacht wederom ‘leuk toetje’
  zondag 4c

  De druiven zijn zuur voor PCP, stadgenoot WDS’19 wacht wederom ‘leuk toetje’

  WDS’19 uit Breda slaagt er al een paar jaar in om steeds via de derde periode de nacompetitie te halen. Ditmaal moest in de stadsderby met PCP afgerekend worden. De ploeg van trainer Richard Hoogkamer had zelf ook nog kans op een toegangsbewijs voor de nacompetitie, maar moest dan wel winnen van WDS'19. Dat gebeurde niet: 0-1. Komende zondag speelt WDS’19 uit tegen Jong Brabant uit Berkel Enschot.