SCO-trainer Erwin Verheijen baalde van de onkunde van zijn ploeg.
Volledig scherm
SCO-trainer Erwin Verheijen baalde van de onkunde van zijn ploeg. © Pix4Profs / Johan Wouters

SCO-trainer schrikt van kwaliteit eigen ploeg, Olympia'60 maatje te groot voor Willem II

zaterdag 4ESCO-trainer Erwin Verheijen schrok ervan hoe slecht zijn ploeg kan voetballen. RFC roeit met de riemen die het heeft en sprokkelde een punt op bezoek bij SSC ‘55. Olympia ‘60 won ruim van Willem II, Oosterhout sleepte een punt uit het vuur op bezoek bij Berkdijk.

ZBC’97 - SCO 4-0 (2-0). 1-0 en 2-0 Robin Matena, 3-0 Geert Cleef, 4-0 Gregory Gyebi.
SCO kende een offday. “Ik ben diep teleurgesteld. De wil om te winnen ontbrak”, vertelde SCO-trainer Erwin Verheijen na de forse nederlaag. “Ik heb aan het begin van het seizoen gezegd dat onderschatting onze grootste tegenstander zou kunnen zijn dit seizoen, dat was deze week het geval.”

SSC‘55 - RFC zat. 1-1 (1-0). 1-0 Kevin Knippels, 1-1 Marciano Broeders.
Het gelijkspel bij SSC ‘55 was voor RFC terecht gezien het spelbeeld, maar op basis van de tweede helft hoopte trainer Mo Duzgun op meer. “De eerste helft had SSC'55 de betere kansen, maar na rust hadden ook Timo Kerstens en Ayhan Uslu nog kunnen scoren.”

Olympia'60 - Willem II 7-1 (3-0). 1-0 en 2-0 Raymon Damen, 3-0 Nick van Wanrooij, 3-1 Vladislav Chernikov, 4-1 Dennis Aarts, 5-1 Bryan Weistra, 6-1 Elroy Vereggen, 7-1 Aarts.
“Ondanks de 3-0 voorsprong bij rust vond ik niet dat we goed voetbalden”, zei Olympia'60-trainer Frans Ceton na afloop. “Naar mijn idee kon de score hoger zijn, maar misschien ben ik te kritisch.”

Berkdijk - Oosterhout 2-2 (1-1). 0-1 Boyd Gouka, 1-1 en 2-1 Berkdijk, 2-2 Stefan Kok.
Nog voor rust kreeg Oosterhout-doelman Remco Droog tweemaal geel, twintig minuten voor tijd zocht ook Kevin Ernst de kleedkamer op met twee gele kaarten op zak. Oosterhout-trainer Ahmet Türkücü was blij met de veerkracht die zijn team toonde. “Als je met twee man minder op 2-2 kan komen mag je trots zijn.”

Dongen zat. was vrij.