Volledig scherm
© Thinkstock

Schimmel ook volgend jaar coach van BSC

TRAINERSCARROUSELRick Schimmel heeft zijn contract bij BSC met een jaar verlengd. Dat wordt het derde seizoen voor Schimmel bij de vierdeklasser uit Roosendaal. Ook assistent Ad Straver blijft nog een jaar.

,,Dat Rick aanblijft als trainer van BSC laat zien dat er een uitstekende match is in beleid, club, trainer en spelersgroep. En Ad had meerdere aanbiedingen liggen om als hoofdtrainer elders aan de slag te gaan, maar kiest toch onvoorwaardelijk voor BSC", aldus het bestuur.

BSC staat momenteel derde in de vierde klasse B. Het doel van de club is om binnen vijf jaar een stabiele tweedeklasser te worden.

  1. Koploper Halsteren en hekkensluiter Seolto eensgezind: ‘Begrip voor keuzes KNVB in onwerkelijke tijd’
    PREMIUM

    Koploper Halsteren en hekkenslui­ter Seolto eensgezind: ‘Begrip voor keuzes KNVB in onwerkelij­ke tijd’

    Halsteren-aanvoerder Twan van Mechelen en Seolto-trainer Jack Beusenberg vonden zich, na de besluiten van de KNVB over het schrappen van de lopende amateurvoetbaljaargang, beiden aan een andere kant van het dubbeltje. Van Mechelen zag een kampioenschap uit handen glippen, terwijl Beusenberg juist het vege lijf met zijn club redde. Desondanks kan het tweetal uitstekend leven met de maatregelen.