Volledig scherm
Dongen-spits Remon Koenen maakt de 2-0. © Edwin Wiekens / Pix4Profs

Scherp Dongen pakt volle drie punten tegen HSC '21

DERDE DIVISIE - Na het gelijkspel van vorige week, pakte Dongen zondag drie punten tegen HSC '21. De Kanaries speelden scherp en wonnen met 4-1.

Tom Kolkert schoof de eerste goal in de 8e minuut binnen. Topscorer Remon Koenen tekende voor de 2-0, na een schitterende actie van Glenn Kools.

De meest spectaculaire goal kwam van Tom Waltman, in de tweede helft: de invaller schoot bij zijn eerste balcontact gelijk de 4-1 binnen.

Dongen - HSC '21 4-1 (2-0) - 8. Tom Kolkert, 25. Remon Koenen, 65. Jaap van der Waarden 3-0, 69, Cenk Uguz 3-1, Tom Waltman 4-1.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.