TSC (blauwe shirts) ging fors onderuit in het restant tegen Sarto. (archieffoto
Volledig scherm
TSC (blauwe shirts) ging fors onderuit in het restant tegen Sarto. (archieffoto © Pix4Profs / Joris Knapen

Sarto onttroont koploper Cluzona tegen TSC, Raams uitgeschakeld door gebroken knieschijf

zondag 2ETSC is met een domper aan kalenderjaar 2020 begonnen. Verdediger Raymon Raams is langdurig uitgeschakeld wegens een gebroken knieschijf. De club uit Oosterhout verloor het vijftig minuten durende restant tegen kersvers koploper Sarto met 2-5. 

TSC-Sarto 2-5 (1-1). 0-1 Daniël Kuipers, 1-1 Tim Rubenkamp, 1-2 Kuipers, 1-3 Jules Swaak, 2-3 Tyron Zschusschen, 2-4 Mick van Schijndel, 2-5 Dani Koks.
Het duel werd op 15 december 2019 gestaakt door een blessure van de scheidsrechter. “Er gebeurde meer dan genoeg. Ondanks de nederlaag heb ik een strijdbaar TSC gezien dat het de nieuwe koploper erg moeilijk maakte”, vertelde TSC-trainer Ton Cornelissen.

  1. Gehandhaafd? Dat voelt toch een beetje als slagen zonder dat je eindexamen hebt gedaan
    PREMIUM
    column

    Gehand­haafd? Dat voelt toch een beetje als slagen zonder dat je eindexamen hebt gedaan

    ‘Verscherpte coronamaatregelen: voetbalseizoen voor amateurs voorbij’, kopt deze krant afgelopen maandagavond op de eigen website. Ietwat voorbarig zo lijkt het. Want, de KNVB zélf is in deze minder stellig: de bond brengt naar buiten dat de clubs inderdaad tot 6 april op slot blijven, maar er wel degelijk ook voor de amateurs een scenario denkbaar is dat de competitie hervat wordt.