Volledig scherm

SAB en Rob Baljeu gaan uit elkaar

ZONDAG VIJFDE KLASSE B - De Bredase zondagvijfdeklasser SAB en hoofdtrainer Rob Baljeu hebben besloten om hun samenwerking aan het einde van het lopende seizoen na drie jaar te beëindigen.


SAB klom in 2010 met de titel in zondag 4C op naar de derde klasse, waarin het zich twee seizoenen wist te handhaven. De terugval naar de vierde klasse werd na twee jaar gevolgd door een nieuwe degradatie.
In zondag 5B wist SAB onder leiding van Baljeu de afgelopen twee seizoenen beslag te leggen op de vijfde en de zesde plaats. Momenteel staan de Bredanaars derde in 5B, achter OMC en Wernhout.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.