Volledig scherm
Ruud Kaiser (links) en Larry van Ommen (rechts). © Pix4Profs/Casper van Aggelen

Ruud Kaiser verlengt bij Dongen: ‘Een fantastische club’

TrainerscarrouselDongen en Ruud Kaiser hebben een overeenkomst bereikt voor een nieuw contract voor één seizoen. De derdedivisionist en de 58-jarige trainer zijn tevreden over hun onderlinge samenwerking en dus staat de Amsterdammer ook volgend seizoen voor de spelersgroep.

,,Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij de club. De resultaten zijn prima, de sfeer is goed en ik vind Dongen een fantastische club”, aldus een verheugde Ruud Kaiser. ,,Ik ben blij dat we onze samenwerking hier kunnen voortzetten.” Met zijn ploeg gooit Kaiser hoge ogen in de sterke derde divisie. Dongen hervat zondag de competitie tegen HBS als nummer zes van de ranglijst, een knappe prestatie gezien de bescheiden begroting van Dongen.

Angela Jansens, voorzitter van Dongen, is erg blij dat de club Kaiser en Van Ommen heeft weten te binden. ,,De spelersgroep is erg enthousiast over de werkwijze van Ruud en Larry en ook als bestuur zijn we tevreden: de resultaten zijn goed en ook als personen passen Larry en Ruud prima bij onze club. Wij wensen zijn spelers en staf veel succes in het restant van het seizoen.”

  1. ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’
    PREMIUM
    Column

    ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’

    De Ulvenhoutse voetbalvereniging UVV’40 organiseert vandaag voor het eerst in zijn bijna tachtigjarig bestaan een heuse open dag. Op het prachtige sportpark Jeugdland gelegen aan de lommerrijke Rouppe van Voortlaan viert de ‘familieclub met ambitie’ de start van een nieuw voetbalseizoen. Er valt wel degelijk wat te vieren, want het gaat goed met het eens zo bescheiden clupke ten zuiden van Breda. Onder leiding van een daadkrachtig bestuur ondergaat de club een opmerkelijke metamorfose.