‘Ruben Maas moet zijn hele carrière bij Cluzona blijven, dan kom ik op zijn afscheidswedstrijd’

videoHet amateurvoetbalseizoen staat op het punt van beginnen. De hoofdklassers en derdedivisionisten spelen al een tijdje, maar komend weekend starten de competities in de eerste tot en met de vijfde klasse. Joost Blaauwhof (naast verslaggever ook speler van derdeklasser Hoeven) en verslaggever Dennis Kas blikken vooruit.

Ze bespreken de stand van zaken bij de hoofdklassers Baronie, Halsteren en Moerse Boys, hebben het over eersteklasser Unitas’30 en Cluzona-spits Ruben Maas. Blaauwhof vindt dat Maas zijn hele carrière bij de Wouwse ploeg moet blijven spelen en hoopt zelf op een rolletje in diens afscheidswedstrijd.

Volledig scherm
Joost Blaauwhof en Dennis Kas bespreken het nieuwe amateurvoetbalseizoen. © BN DeStem
  1. Indrukwekkende minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwinning op rij
    zondag 2E

    Indrukwek­ken­de minuut stilte bij Beek Vooruit - TSC, Madese Boys boekt derde overwin­ning op rij

    Op het slechte hoofdveld van FC Tilburg nam Madese Boys drie punten mee naar huis. Rijen verloor van hoogvlieger en promovendus Roosendaal terwijl JEKA een late achterstand bij VOAB niet meer te boven kwam. Roosendaal lijkt klaar voor de topper van volgende week op het veld van Sarto. De generale repetitie tegen Rijen eindigde gisteren in 3-0. TSC wist op bezoek bij Beek Vooruit te winnen met 1-3. De minuut stilte voor Beek Vooruit - TSC was indrukwekkend.