Volledig scherm
voorzet van freek trommelen van rijen, aanvoerder richard ramstijn van madese boys komt net te laat. © ron magielse / pix4profs

Rood-Wit op rozen, Rijen klopt Madese Boys, zorgen voor Roosendaal

ZONDAG TWEEDE KLASSE E - Roosendaal krijgt langzamerhand te maken met degradatiezorgen. Kruisland kwam in Kaatsheuvel bij DESK niet verder dan 0-0 en ziet daardoor koploper Rood-Wit, dat zelf met 0-3 won bij Dubbeldam, verder uitlopen. De Willebrorders staan inmiddels vijf verliespunten voor op Unitas en liefst acht op Kruisland en Rijen.


"Gezien het spelverloop een terechte uitslag," vond Kruisland-trainer Mounir El Fahmi na afloop.

Roosendaal-trainer Jurgen Arnouts was gisteravond niet te spreken over de wanprestatie van zijn ploeg.

Nadat Rood-Wit-coach Reinald Boeren na een uur Marijn van Beers doorschoof naar de spitspositie, kreeg Rood-Wit meer grip op het duel. Na de 0-1 van Achraf Chouiter was het Van Beers die met twee goals het duel besliste.

Roosendaal - Zeelandia-Middelburg 0-6 (0-5) - 0-1 en 0-2 Niels Luteijn, 0-3 Daniel Wissel, 0-4 Mahboeb Ramini, 0-5 Wissel, 0-6 Luteijn.

Dubbeldam - Rood-Wit 0-3 (0-0) 0-1 Achraf Chouiter, 0-2 en 0-3 Marijn van Beers.

DESK - Kruisland 0-0

JEKA - Sarto 1-1 (1-1) 0-1 Niek Wilbrords, 1-1 Lucas Jacobs

Uno Animo - Zundert 3-0 (0-0) 1-0 Ruben van Loon, 2-0 en 3-0 Tim van Broekhoven

Rijen - Madese Boys 3-1 (1-0) 1-0 Freek Trommelen (pen), 2-0 Thom Avontuur, 2-1 Kas van Eekelen, 3-1 Trommelen.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.