Rood-Wit (hier op archiefbeeld tegen Unitas'30) verloor in Leiden. Het duel van Unitas'30, tegen Hillegersberg, ging wederom niet door.
Volledig scherm
Rood-Wit (hier op archiefbeeld tegen Unitas'30) verloor in Leiden. Het duel van Unitas'30, tegen Hillegersberg, ging wederom niet door. © Pix4Profs/Moreno Molenaar

Rood-Wit onderuit in Leiden, Unitas'30 weer afgelast

Eerste klasse BIn de eerste klasse B van het zondagvoetbal verloor Rood-Wit bij runner-up Boshuizen met 2-0. In weerwil met de door de KNVB opgelegde regels, laste Hillegersberg voor de tweede keer in twee weken het duel af in verband met corona. Unitas'30 kwam daardoor niet in actie.

 1. Soap in derde klasse eindigt met titel voor MOC’17, Prinsenland komt enkele doelpunten tekort
  PREMIUM
  Zaterdag 3B

  Soap in derde klasse eindigt met titel voor MOC’17, Prinsen­land komt enkele doelpunten tekort

  Ongeldig verklaarde duels, formele klachten bij de KNVB en geschuif met het programma; de derde klasse B was de afgelopen weken in de ban van een meeslepende soap. Dinsdagavond kwam de titelstrijd tot een climax. Dankzij een 0-1 overwinning bij De Jonge Spartaan gaat MOC’17 met het kampioenschap aan de haal. Het blijft Prinsenland, dat ook won, op doelsaldo voor.
  Dinteloord, Bergen op Zoom
 2. METO en SVC moeten zich richten op nacompetitie: ‘Beseffen dat het echt ergens om gaat’
  PREMIUM
  Vierde klasse B

  METO en SVC moeten zich richten op nacompeti­tie: ‘Beseffen dat het echt ergens om gaat’

  Door met 3-1 van SVC te verliezen, is METO veroordeeld tot het spelen van nacompetitie voor behoud. Met een tiende plaats in de eindrangschikking resteren voor het team van Ronald Broos twee finales. SVC klom naar de negende plaats en start de nacompetitie met een thuiswedstrijd tegen Neerlandia'31. METO begint met een uitduel tegen Koewacht. Als METO en SVC hun eerste duel winnen, volgt de tweede wedstrijd op neutraal terrein.
  Standdaarbuiten