Marco Groeneveld
Volledig scherm
Marco Groeneveld © peter van trijen/pix4profs

Rood-Wit langer door met trainer Groeneveld: ‘Hopelijk nu eindelijk een normaal seizoen’

trainerscarrouselMarco Groeneveld plakt er nog een jaartje aan vast bij eersteklasser Rood-Wit. De trainer is bezig aan zijn tweede seizoen en bereikte deze week overeenstemming voor contractverlenging. De samenwerking leidt tot tevredenheid in Sint Willebrord.

 1. Dongen staat als het seizoen begonnen is nog in de steigers: ‘Onwennig is het nog zeker’
  PREMIUM
  amateurvoetbal

  Dongen staat als het seizoen begonnen is nog in de steigers: ‘Onwennig is het nog zeker’

  Wie gaat wanneer diep? Wie speelt wanneer tussen de linies? Op welk been speel ik mijn medespeler aan? Het zijn vragen die bij Dongen tijdens de seizoensouverture nog vaak leefden. Een nieuw seizoen, een nieuwe start. En dat na een hele lange tijd zonder officiële wedstrijden. In de eerste wedstrijd van de competitie deelde de derdedivisionist op sportpark De Biezen de punten met JOS/Watergraafsmeer: 1-1.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.