Volledig scherm
Madese Boys speler Dennis Marijnissen (midden, aan de bal) heeft de 2 - 0 op zijn schoen maar het doelpunt wordt afgekeurd vanwege buitenspel. JEKA spelers Remco de Groot (geheel links) en Stefan van Dongen (rechts naast Marijnissen) zien het gebeuren © Johan Wouters/Pix4Profs

Rood-Wit heeft periode binnen handbereik, 'verschrikkelijke middag' Roosendaal

ZONDAG TWEEDE KLASSE E- Na de overtuigende 1-6-winst op Unitas, heeft Rood-Wit de eerste periodetitel in zondag 2E binnen handbereik.

Voor rust leek Unitas nog even bij te kunnen blijven, maar in de tweede helft nam het team van Reinald Boeren meer afstand dankzij treffers van Achraf Chouiter, Angelo Kense en Boy van Steen (zijn tweede). Rood-Wit heeft over twee weken genoeg aan een remise tegen Zundert (dat ook nog meedoet) voor de periodetitel.

Ook Kruisland, dat met 4-0 van Sarto won heeft daar nog een klein kansje op. Al na zes minuten kwamen de Kruislanders op 1-0, dankzij Levy Schotel. Dat was ook de ruststand, waarna de thuisploeg na de pauze verder uitliep. Zundert maakt ook nog kans, na de 4-0-zege vandaag, als het de inhaalwedstrijd tegen Rijen wint. Rijen won vandaag van Dubbeldam.

Roosendaal ging met 4-0 kansloos onderuit. Jurgen Arnouts beleefde een 'verschrikkelijke middag'.

Unitas - Rood-Wit 1-6 (1-3) - 0-1 Marijn van Beers, 0-2 Gianni Tiebosch, 1-2 Jasper Campfens, 1-3 Boy van Steen, 1-4 Achraf Chouiter, 1-5 Angelo Kense, 1-6 Van Steen.

Kruisland - Sarto 4-0 (1-0) - 1-0 Levy Schotel, 2-0 Issam Dahmani, 3-0 Guidon Kithom, 4-0 Tom Schipper.

Roosendaal - Uno Animo 0-3 (0-3) - 0-1 Daan Panis, 0-2 Rick van Loon, 0-3 Matthijs Knapen.

Rijen - Dubbeldam 2-1 (0-1) - 0-1 Rory van der Weijden, 1-1 Thom Avontuur, 2-1 Freek Trommelen.

Madese Boys - JEKA 2-1 (1-0) -

Zundert - DESK 4-0 (1-0) - 1-0 Tim Goethals, 2-0 Dennis Verheijen, 3-0 en 4-0 Goethals.

Volledig scherm
Rood-Wit-speler Boy van Steen in duel met Dave Voermans van Rijen. © Peter van Trijen / het fotoburo
  1. De Voetbaltoto van: Ger Musters (trainer VV Zundert)

    De Voetbaltoto van: Ger Musters (trainer VV Zundert)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Ramon Krijnen, speler van Dosko, bezit nog steeds de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week is de beurt aan de eerste trainer die deelneemt aan de reeks: Ger Musters (Zundert).