DEVO kon het vorige week in eigen huis nog beslissen tegen Rimboe, maar kwam niet verder dan een 3-3-gelijkspel. (archieffoto)
Volledig scherm
DEVO kon het vorige week in eigen huis nog beslissen tegen Rimboe, maar kwam niet verder dan een 3-3-gelijkspel. (archieffoto) © Pix4Profs/Gerard van Offeren

Rimboe profiteert optimaal van misstap DEVO en is alsnog periodekampioen

zondag 5ADEVO had de beste papieren voor de eerste periodetitel, maar na de 4-1-nederlaag tegen NVS waren de kansen verkeken. De ploeg uit Nieuw Vossemeer ging op basis van doelsaldo over DEVO heen. Rimboe profiteerde van de misstap door met 7-0 te winnen van Sluiskil en zich te verzekeren van de eerste periodetitel.

  1. ‘De klassieke voetbal-bevolkingspiramide is niet meer, aanwas uit de jeugd blijft sterk achter en dat is zorgelijk’
    PREMIUM

    ‘De klassieke voet­bal-bevolkings­pi­ra­mi­de is niet meer, aanwas uit de jeugd blijft sterk achter en dat is zorgelijk’

    De vaderlandse voetbalbond is deze zaterdag van het Grote Gebaar. Hedenmorgen om 8.00 uur precies wil de KNVB dat het eerste fluitsignaal van het nieuwe amateurvoetbalseizoen wordt gegeven. Massaal. Tegelijkertijd. Op vol volume. In gans het land. Alsof de bobo’s een snerpend statement willen maken tegen het - bijna - overwonnen rotvirus. De Zeister marketingjongens hebben zelfs een heuse hashtag aangemaakt voor dit landelijk fluitconcert: #fluitenddecompetitiein. Lachen toch?