Volledig scherm
Lucas Jacobs (JEKA) draait handig weg bij Mehmet Bugudog. © Gerard van Offeren / Pix4Profs

Rijen wint regionale topper van Jeka ondanks eigen goal

ZONDAG TWEEDE KLASSE E - Rijen won zondag de regionale topper van Jeka. Het werd 1-3 in Breda. Alle goals werden gemaakt door spelers van Rijen.

Yassin Ben Messaoud opende de score na tien minuten spelen. Vervolgens bracht Rijen-speler Dave Voermans zijn tegenstander weer op gelijke hoogte met een eigen goal.

Freek Trommelen besliste de wedstrijd in de slotfase. Na een rake strafschop maakte hij er in de laatste minuut 1-3 van.

Jeka - Rijen 1-3 (1-1) - 10. Yassin Ben Messaoud 0-1, Dave Voermans 1-1, 79. Freek Trommelen 1-2, 90. Freek Trommelen 1-3.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.