Arno Gabriels
Volledig scherm
Arno Gabriels © Foto Pix4Profs/ Gino van Outheus

Right-Oh strikt ‘grote naam’ Arno Gabriëls als nieuwe trainer

TRAINERSCARROUSELArno Gabriëls gaat vanaf volgend seizoen aan de slag als hoofdtrainer bij vierdeklasser Right-Oh. De club uit Geertruidenberg maakte dat zondag wereldkundig.

,,Vol trots melden wij dat Arno Gabriëls, twee keer ‘trainer van het jaar bij de BN DeStem Voetbal Awards’, de opvolger wordt van de vertrekkende Leon Hutten. Hij tekent voor twee jaar. Right-Oh heeft als doel gesteld rust en kwaliteit in de club te verankeren. Een meerderjarige overeenkomst, met een trainer die bekend staat lang bij verenigingen te blijven, past prima in die doelstelling. In de aanstelling van Gabriëls zetten we daarmee een volgende stap”, laat de club weten.

Gabriëls gaf na zes trouwe dienstjaren bij Beek Vooruit aan dat hij na dit seizoen zou vertrekken bij de tweedeklasser. Hij kijkt alvast uit naar de nieuwe klus. ,,Right-Oh is een club in beweging die door wil groeien en stappen wil maken. Het nieuwe kunstgrasveld is daar een goed voorbeeld van. Daarnaast wil Right-Oh rust en kwaliteit in de club verenigen. Ik ken bepaalde spelers en mensen binnen de club waarop je kunt vertrouwen. Dat is ook een belangrijk onderdeel. Met de huidige aanvoerder, Ruud van Dijk, heb ik zelfs nog bij Baronie gevoetbald.”

De oefenmeester voelt zich niet te groot voor de vierde klasse. ,,Toen ik bij Beek Vooruit tekende was die club ook actief als vierdeklasser, weliswaar promoveerden we aan het eind van dat seizoen gelijk. Ik voel me daarom zeker niet te groot voor deze club.”