Volledig scherm
DEVO blijft in het spoor van koplopers Rimboe en NVS. (archieffoto) © Richard van Hoek Fotografie

Rick van Batenburg declasseert HSC'28, gehavend Welberg verliest bij Aardenburg

zondag 5AEr staat dit seizoen geen maat op Rick van Batenburg. De 18-jarige aanvaller hielp DEVO met vier doelpunten voorbij HSC'28. DEVO blijft hierdoor de druk opvoeren bij Rimboe en NVS, dat respectievelijk van De Schutters en Lepelstraatse Boys wisten te winnen.

DEVO - HSC’28 5-3 (3-2). 1-0 en 2-0 Rick van Batenburg, 2-1 Barry Perk, 3-1 Rick van Batenburg, 3-2 Sander Feijen, 4-2 Ricardo Elgin, 5-2 Rick van Batenburg, 5-3 Sander Feijen.
“We hebben kansen gehad op een beter resultaat, maar over 90 minuten was DEVO de betere ploeg en een terechte winnaar.”, zei een realistische HSC’28 trainer Anton Verweij.

Rimboe - De Schutters 2-0 (2-0). 1-0 Hakan Patan, 2-0 Yassir Amsil.

NVS - Lepelstraatse Boys 3-0 (1-0). 1-0 Sjoerd Marcusse, 2-0 Robin Cools, 3-0 Sjoerd Marcusse.
“We hebben een vrij eenvoudige overwinning behaald. We hebben niets weggeven en zelf behoorlijk wat kansen gehad”, sprak trainer Joost Hulshof van NVS na afloop.

Aardenburg - SC Welberg 2-0 (0-0). 1-0 en 2-0 Niek van Sprundel.
Welberg begon zwaar gehavend aan de wedstrijd. Behalve een 42-jarige veteraan en een 16-jarige jeugdspeler stond er ook een keeper uit een lager elftal in de basis.

 1. Overzicht | Bavel en Achtmaal pakken eerste periodetitel, Kruisland verslaat Cluzona

  Overzicht | Bavel en Achtmaal pakken eerste periodeti­tel, Kruisland verslaat Cluzona

  Bavel kroonde zich op eigen kracht tot periodekampioen in de derde klasse. De groen-witten kwamen pas na rust op voorsprong tegen laagvlieger RCD, maar wist door de 3-1-overwinning het nacompetitieticket alvast te boeken. Runner-up Gilze kwam te kort. In de zondag vijfde klasse B ging de eerste periodetitel naar Achtmaal, het profiteerde optimaal van het slippertje van Gloria UC vorige week en werd op doelsaldo periodekampioen.
 2. Rake kopstoot extra smet op zware nederlaag Zundert, late treffer RBC nekt Steenbergen
  zondag 3A

  Rake kopstoot extra smet op zware nederlaag Zundert, late treffer RBC nekt Steenber­gen

  De ene week speelt Zundert de sterren van de hemel, een week later kan het helemaal anders zijn. Niet alleen ging het met ruime cijfers onderuit bij Terneuzen, het duel werd ontsierd door een rake kopstoot van een speler van Zundert. RBC voerde ook na de winterstop de druk maar eens op bij koploper Gastel. Tegen een strijdend Steenbergen was Marouane Hamdoune met een late treffer de matchwinner.