Volledig scherm
amateurvoetbal voetbal stockadr © Thinkstock

RFC niet tevreden met punt tegen GVV

ZATERDAG 3DRFC was zaterdag de bovenliggende partij tegen GVV, maar vier tegendoelpunten zorgden voor een puntendeling: 4-4. 

RFC creëerde de hele wedstrijd kansen door goed voetbal te spelen en vocht voor wat het waard was, maar op de opportunische aanvalstactiek van GVV had RFC geen antwoord. ,,We hebben niet goed verdedigd, vier keer scoren zou genoeg moeten zijn voor een overwinning”, vertelde RFC-coach Mo Duzgun, ,,GVV heeft de hele wedstrijd geen fatsoenlijke aanval gebouwd, ze gokten erop dat een hoge bal goed viel.” Dat was meer dan eens het geval.

Ondanks een 2-0 achterstand bij rust leek RFC alsnog drie punten mee naar Raamsdonksveer te kunnen nemen. Osman Aslan tikte tien minuten voor tijd de 3-4 binnen na een goede actie van Timo Kerstens. Een vierde tegendoelpunt vlak voor tijd zorgde echter voor het gelijkspel. ,,Ik moet het team complimenteren dat ze van een 2-0 achterstand terugkwamen, maar door verdedigende fouten doen we onszelf uiteindelijk tekort”, baalde Duzgun.

GVV ‘63 - RFC 4-4 (2-0). 1-0 Stefan Blom, 2-0 Dennis de Bruin, 2-1 Ritchie Ackermans, 2-2 Ron van der Wulp, 3-2 Lennart van de Werken, 3-3 en 3-4 Osman Aslan, 4-4 Mouzzamil.