Volledig scherm
René Brevé (foto: Ron Magielse/Pix4Profs)

René Brevé wil omhoog met WDS’19: 'Binnen drie jaar naar de tweede klasse'

ZONDAG VIERDE KLASSE C - Na de degradatie heeft WDS’19 zijn draai nog niet gevonden in de vierde klasse. De nieuwe trainer René Brevé zit echter vol ambitie.

Na de degradatie uit de derde klasse kent het Bredase WDS ‘19 met drie punten uit even zoveel wedstrijden ook in de vierde klasse C maar een matige start van de competitie. Van Terheijden en Sprundel werd verloren, van Emma SC gewonnen. Dat moet beter, vindt ook Rotterdammer René Brevé, de nieuwe trainer op Sportpark Paradijs, te beginnen met het lastige uitduel bij het veel beter gestarte Gesta zondag. „Wanneer we die wedstrijd zouden verliezen, haken we eigenlijk al af voor de bovenste plaatsen.”

En een toppositie is juist waar Brevé op mikt met zijn ploeg. Hij windt er geen doekjes om: „Ik wil binnen drie jaar met WDS'19 doorstoten naar de tweede klasse. Het liefst moet er dan al dit seizoen gepromoveerd worden, al is het via een periodetitel en de nacompetitie.”

Lees het hele verhaal zaterdag 24 september in BN DeStem.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.