Volledig scherm
Carlos Ramos tijdens de wedstrijd Leonidas - Groene Ster © foto: Carla Vos

RBC plukt oude bekende weg bij hoofdklasser Leonidas

AMATEURVOETBALCarlos Ramos maakt volgend seizoen de overstap naar RBC. De 32-jarige verdediger speelt nu nog voor hoofdklasser Leonidas, maar is geen onbekende in Roosendaal. In 2008 maakte hij bij RBC zijn debuut in het betaald voetbal.

Ramos speelde in de jeugd voor Excelsior, Feyenoord, Vitesse en RKC Waalwijk. Bij de Waalwijkers maakte hij de overstap naar het beloftenelftal. Vervolgens kwam hij uit voor Jong Feyenoord en Jong AZ. In 2008 kwam hij op amateurbasis naar RBC, waar hij op 8 augustus 2008 debuteerde in het betaald voetbal. 

Ramos speelde twee seizoenen in Roosendaal en kwam tot 47 wedstrijden. Na zijn periode bij RBC kwam hij voor verschillende amateurclubs uit als Deltasport, SC Feyenoord en Kozakken Boys. Dit seizoen speelt hij bij Leonidas, de voormalige club van huidig RBC-trainer Koos Waslander. 

  1. Boy van Steen laatste Mohikaan van Rood-Wit: ‘Sfeer in de kleedkamer zal anders worden’
    PREMIUM

    Boy van Steen laatste Mohikaan van Rood-Wit: ‘Sfeer in de kleedkamer zal anders worden’

    Langzaam valt een succeslichting, als gevolg van de meedogenloze leeftijdsgroei, bij Rood-Wit uit elkaar. Na ruim een decennium is er nog slechts één oorspronkelijke draagmuur dat het imposante, opgebouwde amateurvoetbalfort overeind houdt. Sterkhouder Boy van Steen (29) zag zijn leeftijdsgenoten en vrienden langzaam de selectie verlaten, maar is zelf nog helemaal niet klaar bij de eersteklasser.