RBC-speler Marouane Hamdoune (blauw shirt) mist de bal, maar ontwijkt ternauwernood de schoen van Gastel-verdediger Matthijs Nagtzaam. Ook Gastel-doelman Coert Doomen mengt zich in de strijd.
Volledig scherm
RBC-speler Marouane Hamdoune (blauw shirt) mist de bal, maar ontwijkt ternauwernood de schoen van Gastel-verdediger Matthijs Nagtzaam. Ook Gastel-doelman Coert Doomen mengt zich in de strijd. © Pix4profs/Iman Fase

RBC krijgt pas laat loon naar werken en deelt koppositie met Victoria'03, Terneuzen en Gastel

zondag 3ARBC dankte in Oud Gastel haar jeugdspeler Imad Bouda el Koubai. Met een late rake kopbal bezorgde hij zijn ploeg drie broodnodige punten: 0-1. De drie punten zorgden ervoor dat de Roosendalers de koppositie weer mogen delen. Hoeven, dat een wedstrijd minder speelde, kan nog over het viertal koplopers heen als het de inhaalwedstrijd wint.

  1. Dit is de competitie-indeling voor het seizoen 2020-2021 in het amateurvoetbal
    Overzicht

    Dit is de competitie-indeling voor het seizoen 2020-2021 in het amateur­voet­bal

    Het aftellen voor de West-Brabantse amateurvoetballers kan nu écht beginnen. Om middernacht gaf de KNVB alle indelingen voor standaardklassen vrij. Grootste verrassing is het weerzien tussen eersteklassers Dosko, Rood-Wit en Unitas'30 in één competitie. Twee niveau's lager zijn Gastel en Virtus ingedeeld in West 2 bij twaalf Zuid-Hollandse tegenstanders. In de zondag vierde klasse bevat elke klasse door overbezetting vijftien teams.