Volledig scherm
PREMIUM
Yannick Broeren baalt van de misgelopen promotie. © Erwin Goossens

Promotiedroom Vrederust spat ondanks doordacht spionnenwerk uiteen in Kapelle

nacompetitie derde klasseVierdeklasser Patrijzen zette Vrederust zaterdagmiddag in Kapelle met beide benen op de grond. De promotieambities van de cultclub uit Halsteren werden met een 0-7-nederlaag tenietgedaan.

Aan de voorbereiding lag het niet bij Vrederust. Trainer Eric van de Watering was goed voorbereid dankzij doordacht spionnenwerk van speler Wouter van Gunst. Hij ging vermomd als journalist naar de afsluitende training van Patrijzen. ,,Ik werd goed ontvangen”, lachte hij. ,,Ik vroeg ze naar de tactiek waarmee ze Vrederust gingen bestrijden, waar de zwaktes van het team lagen en de nodige twijfelgevallen qua blessures. Ik kreeg alles zo mee en gaf het door aan onze trainer.”

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.