Promotie lonkt voor Moerse Boys na zege op Bemmel

nacompetitie hoofdklasseDoor een curieus eigen doelpunt speelt Moerse Boys zich voorbij SC Bemmel: 2-1. De ploeg van Jurgen Arnouts staat hierdoor in de finale van de nacompetitie om promotie naar de hoofdklasse. Daarin treft het de winnaar van het duel Fortuna Wormerveer-VKW.

Joris Goossens brak namens de oranjehemden na rust de ban, maar een minuut later stond het alweer 1-1. Tien minuten voor tijd zagen de massaal toegestroomde supporters het moment van de wedstrijd: Na een voorzet van Moerse Boys-speler Rik Mol werkte een speler van Bemmel de bal in de eigen kruising: 2-1.

De ploeg van Jurgen Arnouts overleefde het slotoffensief en kreeg zelfs nog wat kansjes op de beslissing. 

Moerse Boys moet tot donderdag wachten om te weten wie de tegenstander is in de finale. Om 20.00 uur staat het duel Fortuna Wormerveer-VKW gepland. Overigens krijgt de ploeg uit Klein-Zundert bij eventueel verlies in die finale nog een kans op promotie

Volledig scherm
Door een curieus eigen doelpunt speelt Moerse Boys zich voorbij SC Bemmel: 2-1. De ploeg van Jurgen Arnouts staat hierdoor in de finale van de nacompetitie om promotie naar de hoofdklasse. Daarin treft het de winnaar van het duel Fortuna Wormerveer-VKW. © videostill
  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.