Promotie lonkt voor Moerse Boys na zege op Bemmel

nacompetitie hoofdklasseDoor een curieus eigen doelpunt speelt Moerse Boys zich voorbij SC Bemmel: 2-1. De ploeg van Jurgen Arnouts staat hierdoor in de finale van de nacompetitie om promotie naar de hoofdklasse. Daarin treft het de winnaar van het duel Fortuna Wormerveer-VKW.

Joris Goossens brak namens de oranjehemden na rust de ban, maar een minuut later stond het alweer 1-1. Tien minuten voor tijd zagen de massaal toegestroomde supporters het moment van de wedstrijd: Na een voorzet van Moerse Boys-speler Rik Mol werkte een speler van Bemmel de bal in de eigen kruising: 2-1.

De ploeg van Jurgen Arnouts overleefde het slotoffensief en kreeg zelfs nog wat kansjes op de beslissing. 

Moerse Boys moet tot donderdag wachten om te weten wie de tegenstander is in de finale. Om 20.00 uur staat het duel Fortuna Wormerveer-VKW gepland. Overigens krijgt de ploeg uit Klein-Zundert bij eventueel verlies in die finale nog een kans op promotie

Volledig scherm
Door een curieus eigen doelpunt speelt Moerse Boys zich voorbij SC Bemmel: 2-1. De ploeg van Jurgen Arnouts staat hierdoor in de finale van de nacompetitie om promotie naar de hoofdklasse. Daarin treft het de winnaar van het duel Fortuna Wormerveer-VKW. © videostill
  1. MOC'17 kanonnenvoer voor hongerig RBC, Hoeven met houdini-act langs HVV'24
    zondag 3A

    MOC'17 kanonnen­voer voor hongerig RBC, Hoeven met houdini-act langs HVV'24

    RBC leeft weer. Afgelopen zomer transformeerde de ploeg van trainer Koos Waslander tot een ware voetbalmachine. Met een half dozijn aan nieuwkomers in de basis walste in de tweede helft over MOC’17 heen: 7-2. Hoeven kende tegen HVV'24 een heuse houdini-act. Met tien man en een 1-3-achterstand ging Hoeven de rust in. Na rust kreeg de ploeg van trainer Eric Koenraads vleugels en boog het de achterstand om tot een 4-3-overwinning.