Volledig scherm
Peter Remie op de training bij Unitas'30. © Else Loof/Pix4Profs

Peter Remie maakt het seizoen af bij Baardwijk

ZONDAG TWEEDE KLASSE F - Peter Remie heeft een nieuwe club gevonden. Hij maakt het huidige seizoen af als trainer van tweedeklasser Baardwijk uit Waalwijk.

Remie zat zonder club toen Unitas'30 hem in november op straat zette. Bij Baardwijk, de nummer tien in de tweede klasse F, volgt hij Hans Richters op, die eind december de club verliet.

De oud-speler van NAC is blij dat hij niet langer zonder club zit. "Ik ben blij dat ik weer lekker aan de slag kan. Elke zondag bij de IKEA lopen, da's niks voor mij. Het voetbalbloed kruipt waar het niet gaan kan."

Op serieuzere toon: "Ik ben blij met deze kans, ik heb er heel veel zin in. De opdracht is om in de tweede klasse te blijven. Dat zou een unicum zijn voor Baardwijk, twee jaar op rij in de tweede klasse", weet Remie. "Een mooie uitdaging."

Remie zit dinsdag nog op de tribune als Baardwijk het tegen Madese Boys opneemt in een oefenduel. Donderdag leidt hij zijn eerste training. Volgend seizoen gaat Remie aan de slag bij derdeklasser Victoria'03 uit Oudenbosch.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.