Volledig scherm
© Ron Magielse / Pix4Profs

Peragon bezorgt Baronie overwinning, tiental MOC'17 onderuit

ZONDAG EERSTE KLASSE C - Baronie heeft zijn eerste wedstrijd na de winterstop gewonnen. Met 1-0 werd HVCH verslagen. Moerse Boys pakte een punt en MOC'17 ging onderuit.

Baronie - HVCH 1-0 (0-0) - 1-0 Dennis Peragon.
Omdat de wedstrijd van vorige week werd afgelast trapte Baronie op eigen veld de tweede seizoenshelft af. Tegen laagvlieger HVCH hadden de Baronnen het lang lastig. Enkele minuten tijd zorgde Dennis Peragon voor opluchting. De voormalig winnaar van de Zilveren Schoen werd matchwinner. Baronie blijft koploper met vijf punten voorsprong op Goes, dat een wedstrijd meer speelde.

Moerse Boys - Brabantia 1-1 (0-1) - 0-1, 1-1 Bart van den Broek.
Het was een dramatisch begin voor Moerse Boys. Een te korte terugspeelbal van Sjoerd Broos, de aanvaller van Brabantia profiteerde: 1-0. Nog voor rust werd de achterstand ongedaan gemaakt. De 1-1 van Bart van den Broek zou uiteindelijk ook op het scorebord blijven staan als eindstand. Na alweer de negende remise staat Moerse Boys nu elfde en komt de degradatiezone steeds dichter bij.

MOC'17 - Goes 1-3 (1-1) - 0-1 Mart de Kroo, 1-1 Brian Kruf, 1-2 Tim de Winter, 1-3 De Winter.
Even mocht MOC'17 hopen op een goed resultaat. Op slag van rust had Brian Kruf gelijk gemaakt: 1-1. Maar de ploeg van John Karelse bleek een maatje te groot: Tim de Winter scoorde twee maal. De Bergenaren eindigden het duel met tien man. Twan van Mechelen haalde het laatste fluitsignaal niet.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.