OVV'67 (gele shirts), hier op archieffoto, was de zevende ploeg op rij die van de ongeslagen koploper Bekkerveld verloor.
Volledig scherm
OVV'67 (gele shirts), hier op archieffoto, was de zevende ploeg op rij die van de ongeslagen koploper Bekkerveld verloor. © Joyce van Belkom

OVV'67 verliest bij ongeslagen koploper, Bavel en DSE komen niet in actie

vrouwenvoetbalDe ongeslagen koploper Bekkerveld boekte haar zevende overwinning op rij door OVV'67 met 4-1 te verslaan. Bavel had een vrije zondag door coronabesmettingen, het duel van DSE was al eerder uitgesteld.

 1. Promovendus WHS blijft tweedeklasser na vier goals in eerste helft: ‘Voelt als een soort van kampioenschap’
  PREMIUM
  Zaterdag 2G

  Promoven­dus WHS blijft tweedeklas­ser na vier goals in eerste helft: ‘Voelt als een soort van kampioen­schap’

  Met een overtuigende 4-0 zege op Yerseke speelde WHS zich op de slotdag van het seizoen in veiligheid. Die uitslag stond al bij rust op het bord, zodat de tweede helft een formaliteit was. Topscorer Jasper Gunter keek bij de barbecue na afloop tevreden terug. ,,Dit was ons grote doel. Handhaven, zonder nacompetitie. Hartstikke mooi dat we het bereikt hebben.’’
  Sint-Annaland
 2. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.