Kogelvangers (groene shirts) verloor tegen medesubtopper Den Bommel en liep daarmee duur puntenverlies op. (archieffoto tegen Seolto)
Volledig scherm
Kogelvangers (groene shirts) verloor tegen medesubtopper Den Bommel en liep daarmee duur puntenverlies op. (archieffoto tegen Seolto) © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Overzicht | Kogelvangers laat steek vallen, Zwaluwe komt steeds dichter bij koplopers

Het West-Brabantse amateurvoetbal komt langzaamaan weer op gang. Waar vorige week de beker- en inhaalwedstrijden (met veel clubs uit zaterdag 3B) waren, was het nu de beurt aan alle derdeklassers om hun kunsten weer te vertonen. De West-Brabantse vierdeklassers moesten nog een weekje wachten.

ONI trok, ondanks de lange pauze, de mindere lijn door. In eigen huis werd voor de tweede keer op rij verloren, iets wat ruim een maand geleden nog ondenkbaar leek. Door de tweede nederlaag op rij moet het de koppositie nu delen met twee andere ploegen in zaterdag 3D.

Zaterdag 3B: Sterk Klundert veegt De Fendert van de mat, Tholense Boys kent makkelijke middag.

Zaterdag 3D: Zwaluwe geeft riante voorsprong nog bijna uit handen, ONI komt slecht uit de winterstop.

Zondag 4B: Thimo Rottier kopt WVV’67 voorbij METO tijdens Woensdrechtse derby.

  1. Koploper Halsteren en hekkensluiter Seolto eensgezind: ‘Begrip voor keuzes KNVB in onwerkelijke tijd’
    PREMIUM

    Koploper Halsteren en hekkenslui­ter Seolto eensgezind: ‘Begrip voor keuzes KNVB in onwerkelij­ke tijd’

    Halsteren-aanvoerder Twan van Mechelen en Seolto-trainer Jack Beusenberg vonden zich, na de besluiten van de KNVB over het schrappen van de lopende amateurvoetbaljaargang, beiden aan een andere kant van het dubbeltje. Van Mechelen zag een kampioenschap uit handen glippen, terwijl Beusenberg juist het vege lijf met zijn club redde. Desondanks kan het tweetal uitstekend leven met de maatregelen.