Het zaterdagelftal van Halsteren en Tholense Boys speelden in het verleden al vaker tegen elkaar. Ditmaal was de eerste periodetitel zo goed als inzet bij het duel. (archieffoto)
Volledig scherm
Het zaterdagelftal van Halsteren en Tholense Boys speelden in het verleden al vaker tegen elkaar. Ditmaal was de eerste periodetitel zo goed als inzet bij het duel. (archieffoto) © Gerard van Offeren

Overzicht | Halsteren en SPS kunnen periodetitels ruiken, ONI blijft maar winnen

De eerste prijzen van het seizoen zijn al bijna verdeeld. Halsteren won van medekoploper Tholense Boys en leek daarmee een optie te nemen op de eerste periodetitel. Eén punt zou volgende week zaterdag volstaan in eigen huis tegen Halsteren. In zaterdag 4B bleef SPS foutloos en kan enkel een mirakel de periodetitel nog in de weg staan.

  1. Dit is de competitie-indeling voor het seizoen 2020-2021 in het amateurvoetbal
    Overzicht

    Dit is de competitie-indeling voor het seizoen 2020-2021 in het amateur­voet­bal

    Het aftellen voor de West-Brabantse amateurvoetballers kan nu écht beginnen. Om middernacht gaf de KNVB alle indelingen voor standaardklassen vrij. Grootste verrassing is het weerzien tussen eersteklassers Dosko, Rood-Wit en Unitas'30 in één competitie. Twee niveau's lager zijn Gastel en Virtus ingedeeld in West 2 bij twaalf Zuid-Hollandse tegenstanders. In de zondag vierde klasse bevat elke klasse door overbezetting vijftien teams.