Volledig scherm

Oosterhout koploper na zege op Gilze

ZONDAG DERDE KLASSE - Oosterhout gaat als koploper de winterstop in in de derde klasse B. De ploeg won zondagmiddag met 3-1 van Gilze en passeert hiermee Beek Vooruit en TSC op de ranglijst. Oosterhout heeft 32 punten, Beek Vooruit en TSC staan op 31 punten.

Oosterhout – Gilze 3-1 (1-1) - 1-0 Tarik Maanar, 1-1 Sjoerd Diepstraten, 2-1 Boris Kaya, 3-1 Stijn Biemans.

Oosterhout had verrassend veel moeite om het gehavende Gilze te verslaan. Na de 1-0 van Tarik Maanar kwamen de bezoekers op slag van rust op gelijke hoogte.

Na rust duurde het erg lang eer Oosterhout weer op voorsprong kwam. Halverwege de tweede helft miste Stijn Biemans zelfs nog een strafschop namens de thuisploeg.

Invaller Boris Kaya was in de slotfase het goudhaantje, hij tekende de 2-1 aan en besliste daarmee het duel. In de slotminuut bepaalde Biemans de eindstand op 3-1.

  1. Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Natuurlijk was het een tegenvaller. In het beslissende duel van de nacompetitie werd het zaterdagteam van Halsteren afgedroogd door ZSC'62. Weg was de droom van promotie. Mike de Nijs was er zelf niet bij. Maar na het bekend worden van het 6-0-verlies was het ook voor hem slikken. ,,Je hoopt met de nieuwe club toch in de derde klasse te beginnen." De Nijs (23) is niet blijven hangen in het negatieve gevoel. ,,Nu moeten we dit seizoen maar dat stapje omhoog zetten."