Volledig scherm
Frans Ceton. © Olympia'60

Olympia’60 en Ceton plakken er een seizoen aan vast

TrainerscarrouselFrans Ceton is ook komend seizoen trainer van Olympia’60. De oefenmeester Tilburg verlengde zijn contract met de zaterdagclub uit Dongen. Ceton streek afgelopen zomer neer bij Olympia'60.

Nadat Olympia'60 vorig jaar degradeerde, begon Ceton met de club aan een nieuwe periode. Met een ververste ploeg startte de oefenmeester het avontuur in de vierde klasse. De samenwerking is beide partijen uitstekend bevallen. Mede daarom zijn de club en Ceton het snel eens geworden over contractverlenging. 

Olympia'60 staat momenteel op de negende plaats in de competitie. Na een matige start werden de laatste vier wedstrijden gewonnen.

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.