Volledig scherm
Lotte Godrie (links) scoorde maar liefst vier keer tegen Aurora en hielp haar ploeg aan een finaleplaats. © Foto Jan Stads / Pix4Profs

Nog één finale voor Bavel 2, Lotte Godrie scoort er vier voor Schijf tegen Aurora

nacompetitie vrouwenvoetbalBavel 2 mag blijven hopen op een langer verblijf in de eerste klasse. In eigen huis plaatste het tweede elftal zich voor de finale na een zege op Beerse Boys. Een klasse lager knokte Schijf zich naar de finale.

VOOR EEN PLAATS IN DE EERSTE KLASSE

Bavel 2 - Beerse Boys 2-0 (1-0). 1-0 Manousch Michielsen, 2-0 Lisa Jansen.
Bavel-coach Rens Bogers zag zijn ploeg verdiend winnen. ,,We kunnen onszelf echt pijn doen om een doel te bereiken. Qua mentaliteit en fysieke gesteldheid zit het bij ons wel goed. Beerse Boys zette de tweede helft behoorlijk aan maar na onze tweede treffer was hun verzet wel gebroken.”

VOOR EEN PLAATS IN DE TWEEDE KLASSE

Aurora - Schijf 0-6. 0-1, 0-2 en 0-3 Lotte Godrie, 0-4 Vera Suijkerbuijk, 0-5 Macy Verschuuren, 0-6 Godrie.
Het scorend vermogen van Lotte Godrie was wederom belangrijk voor Schijf. Met maar liefst vier treffers zorgde Godrie er mede voor dat Schijf zich aanstaande zondag kan handhaven in de tweede klasse.

Moerse Boys - Alliance'22 2-3.

  1. Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto
    amateurvoetbal

    Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto

    Hoewel storm Dennis roet in het eten gooide op verschillende West-Brabantse amateurvoetbalvelden, stond er toch nog een smakelijk menu op het programma. Baronie had de langste adem in de hoofdklassederby tegen Moerse Boys en won dankzij twee late treffers. Roosendaal liet in de tweede klasse na om koploper Sarto pijn te doen en lijkt de titelaspiraties zo even in de koelkast te moeten bewaren. Lees alles van deze winderige voetbalmiddag terug in onderstaand overzicht.