Volledig scherm
Lotte Godrie (links) scoorde maar liefst vier keer tegen Aurora en hielp haar ploeg aan een finaleplaats. © Foto Jan Stads / Pix4Profs

Nog één finale voor Bavel 2, Lotte Godrie scoort er vier voor Schijf tegen Aurora

nacompetitie vrouwenvoetbalBavel 2 mag blijven hopen op een langer verblijf in de eerste klasse. In eigen huis plaatste het tweede elftal zich voor de finale na een zege op Beerse Boys. Een klasse lager knokte Schijf zich naar de finale.

VOOR EEN PLAATS IN DE EERSTE KLASSE

Bavel 2 - Beerse Boys 2-0 (1-0). 1-0 Manousch Michielsen, 2-0 Lisa Jansen.
Bavel-coach Rens Bogers zag zijn ploeg verdiend winnen. ,,We kunnen onszelf echt pijn doen om een doel te bereiken. Qua mentaliteit en fysieke gesteldheid zit het bij ons wel goed. Beerse Boys zette de tweede helft behoorlijk aan maar na onze tweede treffer was hun verzet wel gebroken.”

VOOR EEN PLAATS IN DE TWEEDE KLASSE

Aurora - Schijf 0-6. 0-1, 0-2 en 0-3 Lotte Godrie, 0-4 Vera Suijkerbuijk, 0-5 Macy Verschuuren, 0-6 Godrie.
Het scorend vermogen van Lotte Godrie was wederom belangrijk voor Schijf. Met maar liefst vier treffers zorgde Godrie er mede voor dat Schijf zich aanstaande zondag kan handhaven in de tweede klasse.

Moerse Boys - Alliance'22 2-3.

  1. Tweede ronde districtsbeker gaat van start: Etten-Leurse en ‘Oosterhoutse’ derby
    districtsbeker

    Tweede ronde districts­be­ker gaat van start: Et­ten-Leur­se en ‘Ooster­hout­se’ derby

    Nog 32 West-Brabantse amateurteams maken – samen met de overige 96 overgebleven teams – kans op de eindzege en de vier felbegeerde tickets voor het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB Beker. De 64 wedstrijden van de tweede ronde worden gespeeld op donderdagavond 14 , zaterdag 16, zondag 17 en dinsdag 19 november. Uit de kokers van de KNVB rolde onder meer de fraaie Etten-Leurse derby tussen DSE en Unitas’30.