Volledig scherm
PREMIUM
Koen (rechts) en Sam Nieuwkoop (links) zijn klaar voor het nieuwe seizoen met Tholense Boys in de tweede klasse. ,,We gaan voor behoud." © Chris van Klinken/Pix4Profs

Nieuwkoop-broers willen graag een seizoen samen spelen bij Tholense Boys

Sam en Koen Nieuwkoop speelden door blessures nog amper samen bij tweedeklasser Tholense Boys. Dit seizoen moet daar verandering in komen, mét de support van broer en Feyenoorder Bart. ,,Hij is een van de fanatiekste supporters."

Vroeger waren ze altijd met de bal bezig, Sam en Koen Nieuwkoop. Op het trapveldje vlakbij huis. Broer Bart, nu bij Feyenoord, was er ook steeds bij. En pa John natuurlijk, onafscheidelijk met z'n vieren. Pa was de aanjager. ,,Hij is gek van voetbal, altijd al geweest. We zijn er mee opgevoed, het plezier stond voorop. Maar ook het werken aan de techniek: de aanname, een goede inspeelpass, de basisdingetjes."

  1. Halsteren moet Van der Spek maanden missen en haalt oude bekende Bandjar terug

    Halsteren moet Van der Spek maanden missen en haalt oude bekende Bandjar terug

    Halsteren moet het de komende maanden stellen zonder aanvoerder Thomas van der Spek. De polyvalente speler behaalde onlangs zijn diploma en gaat samen met zijn vriendin backpacken. De hoofdklasser heeft snel geschakeld en heeft oude bekende Sigourney Bandjar bereid gevonden om de leegte op te vullen. De ex-prof keert terug uit zijn voetbalpensioen en maakt het seizoen af bij de koploper uit de hoofdklasse B.