Volledig scherm

Nieuw Borgvliet pakt de draad gewoon weer op

ZONDAG VIJFDE KLASSE A - Door met 1-3 te winnen van Hulsterloo blijft de ploeg van trainer Joost Demmers op titelkoers. De voorsprong ten opzichte van Koewacht groeide nar vier punten. WVV'67 had geen moeite met Hoofdplaat. Met 5-1 wer de ploeg uit Zeeuws Vlaanderen aan de kant geschoven. Rimboe leed uit bij Vogelwaarde een 3-0 nederlaag.

Hulsterloo - Nieuw Borgvliet 1-3 (0-1)- 0-1 Michiel Wilting, 0-2 Keesje van der Velde, 1-2 Geoffrey Volckereijck, 1-3 Ricardo Wijers..
In de eerste helft miste de koploper op een slecht bespeelbaar veld een strafschop. Toen Nieuw Borgvliet verzuimde om na de 0-2 verder uit te lopen, kreeg de koploper via een counter de 1-2 om de oren. In deze fase kreeg Nieuw Borgvliet het nog moeilijk. Tien minuten voor tijd beslistte Wijers de wedstrijd voor zijn team.

WVV'67 - Hoofdplaat 5-1 (2-0) - 1-0 Robin Schipperijn, 2-0 Marinus Knoops, 3-0 en 4-0 Quirijn Schevenhoven, 4-1 Marvin Cornelis, 5-1 Robin Schipperijn (pen)
WVV'67 revancheerde zich van de enige nederlaag tot nu toe. De eerste competitiewedstrijd uit bij Hoofdplaat werd met 3-2 verloren. "We hadden iets recht te zetten tegen Hoofdplaat. Daarna hebben we niet meer verloren.Met een reguliere overwinning blijven we in de race met Nieuw Borgvliet", keek trainer Hans Vos terug op de overwinning.

Vogelwaarde - Rimboe 3-0 (2-0) - 1-0 Kevin van de Brande, 2-0 Jeffrey Geers, 3-0 Kevin van de Brande.
Rimboe kwam niet aan scoren toe tegen Vogelwaarde.

Vivoo - Aardenburg - afgelast

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.