Volledig scherm
Martin Mouthaan van Graauw baalt. Hij moest al vroeg een tegentreffer incasseren. Vreugde bij Nieuw Borgvliet © Chris van Klinken/Pix4Profs

Nieuw Borgvliet herovert koppositie

ZONDAG VIJFDE KLASSE A - Met een klinkende overwinning op Graauw heeft Nieuw Borgvliet de koppositie in de vijfde klasse A overgenomen van Koewacht.

Al in de tweede minuut kwam de thuisploeg op voorsprong via clubtopscorer Michiel Wilting. De voorsprong werd binnen een kwartier uitgebouwd naar 3-0.

Daarna toonde Graauw veerkracht middels een tegendoelpunt en door een kans op een aansluitingstreffer maar net te missen. Maar nog voor rust besliste spits Wilting het duel in het voordeel van de Bergenaren. Na rust werd de voorsprong uitgebouwd tot 7-1, tevens de einduitslag.

  1. Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Natuurlijk was het een tegenvaller. In het beslissende duel van de nacompetitie werd het zaterdagteam van Halsteren afgedroogd door ZSC'62. Weg was de droom van promotie. Mike de Nijs was er zelf niet bij. Maar na het bekend worden van het 6-0-verlies was het ook voor hem slikken. ,,Je hoopt met de nieuwe club toch in de derde klasse te beginnen." De Nijs (23) is niet blijven hangen in het negatieve gevoel. ,,Nu moeten we dit seizoen maar dat stapje omhoog zetten."