Volledig scherm
Bavel (groene shirts) gaat als één van de zestien teams de kokertjes van de loting in. © Richard van Hoek Fotografie

Niek Akkermans schiet Bavel naar achtste finale

districtsbekerNa Moerse Boys, Halsteren zat., Gastel en Cluzona schaart ook derdeklasser Bavel zich bij de laatste zestien van de districtsbeker. Op bezoek bij Real Lunet, hekkensluiter in de tweede klasse, volstond één doelpunt van spits Niek Akkermans.

Real Lunet - Bavel 0-1 (0-0) 0-1 Niek Akkermans.
,,In de eerste helft vond ik ons voetballend iets beter, zij begonnen sterker aan de tweede helft. Uit een goede aanval scoort Niek Akkermans het enige doelpunt. Daarna hadden we nog genoeg mogelijkheden, terwijl Real Lunet de lange bal ging hanteren. We zijn door, draaien goed in de competitie, wat wil je nog meer?”

  1. Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto
    amateurvoetbal

    Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto

    Hoewel storm Dennis roet in het eten gooide op verschillende West-Brabantse amateurvoetbalvelden, stond er toch nog een smakelijk menu op het programma. Baronie had de langste adem in de hoofdklassederby tegen Moerse Boys en won dankzij twee late treffers. Roosendaal liet in de tweede klasse na om koploper Sarto pijn te doen en lijkt de titelaspiraties zo even in de koelkast te moeten bewaren. Lees alles van deze winderige voetbalmiddag terug in onderstaand overzicht.