Volledig scherm
Marcel van den Hurck. © ron magielse / pix4profs

Neerlandia en Van den Hurck gaan voor zesde seizoen

TrainerscarrouselNeerlandia gaat door met hoofdtrainer Marcel van den Hurck, die bezig is aan zijn vijfde seizoen bij de zondagvijfdeklasser uit Dorst.

Neerlandia heeft het niet gemakkelijk in zondag 5B. De ploeg ging als nummer elf de winterstop in en weet alleen TPO en De Schutters onder zich. De ploeg hervat de competitie op zondag 20 januari met een uitwedstrijd tegen nummer vier SSW.

Neerlandia kwam onlangs in het nieuws, omdat het gloednieuwe kunstgrasveld en het B-veld tijdens de jaarwisseling beschadigd zijn geraakt door vuurwerk. Het kunstgrasveld heeft vijf schroeiplekken, het B-veld zit vol met gaten.

  1. ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’
    PREMIUM
    Column

    ‘Alleen maar hosanna bij UVV’40? Zeker niet. Een club leiden van deze omvang is geen kattenpis’

    De Ulvenhoutse voetbalvereniging UVV’40 organiseert vandaag voor het eerst in zijn bijna tachtigjarig bestaan een heuse open dag. Op het prachtige sportpark Jeugdland gelegen aan de lommerrijke Rouppe van Voortlaan viert de ‘familieclub met ambitie’ de start van een nieuw voetbalseizoen. Er valt wel degelijk wat te vieren, want het gaat goed met het eens zo bescheiden clupke ten zuiden van Breda. Onder leiding van een daadkrachtig bestuur ondergaat de club een opmerkelijke metamorfose.