Volledig scherm
Kruisland-trainer Natalino Storelli spreekt zijn spelersgroep toe. © Chris van Klinken/het fotoburo

Natalino Storelli keert terug bij Kruisland

ZONDAG TWEEDE KLASSE E - Natalino Storelli keert volgend seizoen terug bij Kruisland. De trainer tekent een contract van twee jaar bij de club die hij vorige zomer inruilde voor MOC'17.

Storelli heeft niet lang hoeven zoeken naar een nieuwe club, sinds zijn vertrek bij MOC'17 bekend werd. Kruisland sloot hem gauw weer in de armen. "Het bestuur en de spelers hebben mij laten merken dat ze me graag terug zien keren. Bovendien is het een contract voor twee jaar, dat is ook een teken van vertrouwen", klinkt Storelli blij.

Les
De BN DeStem Trainer van het Jaar kent een moeilijk seizoen. "Dat vertrouwen heb ik nu nodig. Dit is een moeilijk jaar, maar bovenal een goede les, voor beide partijen. Ik heb in dit half jaar meer geleerd dan in de vorige tien. Dit is namelijk een situatie die ik niet gewend ben." Daarmee verwijst hij naar de sportieve malaise van MOC'17, dat ondanks hoge verwachtingen onderaan de ranglijst van de eerste klasse C bungelt.

"Laat duidelijk zijn dat ik heel gemotiveerd ben om de doelstelling te behalen en MOC'17 in de eerste klasse te houden. Daar moeten we met z'n allen hard voor werken", benadrukt de Italiaan.

Gedreven
Met warme gevoelens keert hij terug op 't Hoogje. "We hebben daar een heel goed seizoen gehad, met mooi voetbal en resultaten", blikt hij terug op zijn kampioensjaar in de derde klasse. "Nu hoop ik weer samen een mooie tijd te beleven. Het is een heel gedreven elftal. Elke training en elke wedstrijd gaan ze er met honderd procent voor. Ze zijn gemotiveerd om door te groeien."

Kruisland moest op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer nadat Bram Plomp en Mounir El Fahmi besloten om hun contract niet te verlengen omdat het trainerschap niet meer vol te houden was naast hun dagelijks leven.

Top vijf
"Met Storelli weten we wat we binnen halen", aldus El Fahmi, die naast scheidend trainer ook zijn bijdrage levert aan het technische beleid. "Ik denk serieus dat hij bij de top vijf trainers van de regio hoort. Het is bijna een totaal andere selectie dan in het kampioensjaar, maar met zijn drive en ambitie past Storelli bij deze ploeg."

Volledig scherm
Natalino Storelli was trainer van het jaar bij BN DeStem
  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.