Volledig scherm
Danny Mathijssen als trainer van RBC. © Marcel Otterspeer / pix4profs

Na jaartje rust wordt oud-prof Danny Mathijssen nieuwe trainer van Victoria'03

TrainerscarrouselOud-prof Danny Mathijssen is volgend seizoen de nieuwe trainer van Victoria’03. Het bestuur van de derdeklasser uit Oudenbosch is met hem een contract voor één seizoen overeengekomen.

Mathijssen voetbalde verdeeld over twee periodes zes seizoenen voor Willem II, waar hij in 2009 zijn profcarrière afsloot. Ook speelde hij bij AZ, NAC en RKC Waalwijk. De geboren Bergenaar bleef nog even op amateurniveau voetballen, eerst bij Cluzona, daarna bij RBC. Bij de Roosendaalse club werd Mathijssen jeugdtrainer en kreeg in 2016 het eerste elftal onder zijn hoede. Hij pakte met RBC de titel in de vierde klasse B en bracht de ploeg naar de derde klasse. Hij vertrok aan het einde van vorig seizoen, waarna hij een jaartje rust nam.

Mathijssen wordt bij Victoria de vervanger van trainer Ronald van Oeveren, die het na twee seizoenen Victoria’03 voor gezien houdt bij de Oudenbossche derdeklasser. Van Oeveren vertrekt naar zaterdagvierdeklasser Alliance, in zijn woonplaats Roosendaal.

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.