Volledig scherm
Robert Mutzers. © Marcel van Dorst/Pro Shots

Mutzers debuteert met doelpunt, maar kan Kozakken Boys niet voor nederlaag behoeden

Tweede divisieKozakken Boys heeft in eigen huis een pijnlijke nederlaag geleden tegen laagvlieger Scheveningen. Ondanks een doelpunt van nieuwkomer Robert Mutzers eindigde de ontmoeting in een 2-3 zege voor de bezoekers.

Kozakken Boys - Scheveningen 2-3 (0-1). 10. Barry Rog 0-1, 60. Robert Mutzers 1-1, 74. Brandon Robinson 1-2, 80. Brandon Robinson 1-3, 89. Mats van Huijgevoort 2-3.

Moment van de wedstrijd: Robert Mutzers, die zijn debuut maakte voor Kozakken Boys na een avontuur in Oekraïne bij Chornomorets Odessa, zorgde na een uur spelen voor de gelijkmaker. Hij schoot een vrije trap in de lange hoek.

Bijzonderheid van de wedstrijd: Kozakken Boys had de afgelopen negen duels met Scheveningen gewonnen, maar kon die goede serie niet voortzetten. 

  1. Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon
    PREMIUM
    column

    Ook bij Gemert deed hij wat hij al zo vaak deed: Reinald Boeren kwam, zag en overwon

    De rook van het afgelopen amateurvoetbalseizoen is goed en wel opgetrokken. De kaarten zijn geschud. Promoties en degradaties bekend. Tranen van verdriet én geluk inmiddels opgedroogd. De vedetten uit de regio kunnen op vakantie. Uitrusten en de batterijen opladen aan de costa’s en zich opmaken voor een nieuwe jaargang. Het slot was adembenemend, zowel in positieve als in negatieve zin. Alles zat erin.