Moustafa Mohammad viert zijn treffer 1-0
Volledig scherm
PREMIUM
Moustafa Mohammad viert zijn treffer 1-0 © Foto Pix4Profs/ Gino van Outheusden

Mous wederom goud waard: ‘Hij is de belangrijkste speler van Baronie’

Waar zou Baronie zijn zonder Moustafa Mohammad? De spits maakte zondag in het slot van de derby tegen Moerse Boys (2-0) het verschil en toonde zo voor de zoveelste keer zijn waarde.

Zijn trainer draaide er niet omheen. ,,'Mous' is dé belangrijkste speler van Baronie", stak Jurriaan van Poelje, gevraagd naar het belang van zijn spits, zijn sterspeler Moustafa Mohammad nog wat extra veren in diens achterste. Meer dan terecht. De spits was met een doelpunt en een assist de grote man in de derby tegen Moerse Boys. Eigenhandig bezorgde de Bredanaar zijn ploeg de verdiende overwinning.

  1. KNVB, ING en internationals doneren 11 miljoen euro aan Nederlands voetbal

    KNVB, ING en internatio­nals doneren 11 miljoen euro aan Nederlands voetbal

    De KNVB heeft samen met sponsor ING en de Oranje-internationals een financieel steunpakket ter waarde van 11 miljoen euro opgezet voor alle Nederlandse voetbalclubs. Het pakket bestaat uit een combinatie van donaties, maatregelen en tegemoetkomingen, allemaal bedoeld om de financiële consequenties van de coronacrisis voor zowel de prof- als amateurclubs enigszins te beperken. De verdeling van het geld tussen de profs en amateurs is ongeveer 'fiftyfifty'.