Volledig scherm
PREMIUM
Nick van Oosterwijk van Molenschot in duel met Romile Naudin. © Foto Pix4Profs/ Gino van Outheusden

Molenschot versus Neerlandia’31: Dorpenderby met vier goals, worst en kaas

Met 2-2 werden de doelpunten, inclusief twee treffers in eigen doel, eerlijk verdeeld. Molenschot en naaste buur Neerlandia uit Dorst, zeker geen hoogvliegers in de kelder van het amateurvoetbal, sloten redelijk tevreden af.

De thuisclub misschien met het gevoel, dat er meer in had gezeten. Maar Neerlandia ook wel, omdat de winnende goal werd afgekeurd. De gelijkmaker, die Neerlandia via Sjef Verhulst uit buitenspelpositie maakte, werd gemakshalve vergeten.

 1. Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto
  amateurvoetbal

  Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto

  Hoewel storm Dennis roet in het eten gooide op verschillende West-Brabantse amateurvoetbalvelden, stond er toch nog een smakelijk menu op het programma. Baronie had de langste adem in de hoofdklassederby tegen Moerse Boys en won dankzij twee late treffers. Roosendaal liet in de tweede klasse na om koploper Sarto pijn te doen en lijkt de titelaspiraties zo even in de koelkast te moeten bewaren. Lees alles van deze winderige voetbalmiddag terug in onderstaand overzicht.
 2. Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenverlies Halsteren
  zondag hoofdklasse b

  Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenver­lies Halsteren

  Na twee zeges op rij heeft Halsteren dure punten gemorst in de titelstrijd. Het verloor met 2-0 op bezoek bij IFC in Hendrik-Ido-Ambacht. Koploper Unitas pakte de volle buit bij OJC Rosmalen en vergrootte zo het gat met Halsteren naar zes punten. Baronie, dat al op een verdere achterstand stond, deed goede zaken door dankzij late treffers van Moustafa Mohammad en Jorik Mijnhijmer te winnen van Moerse Boys.