Volledig scherm

Molenschot legt Boudewijns voor nog een tweede jaar vast

ZONDAG VIJFDE KLASSE C - Lorenzo Boudewijns heeft in zijn debuutjaar als trainer bij Molenschot genoeg indruk gemaakt om zijn lopende contract met één jaar te verlengen.

“Met één overwinning in de competitie kunnen we niet echt stellen dat de wedstrijdresultaten heel goed zijn, maar zowel de technische commissie als het hoofdbestuur zijn erg enthousiast over de manier waarop Lorenzo Molenschot laat voetballen. Er is een duidelijke verbetering te zien in het voetbalspel", geeft secretaris Joppe Leenaars van Molenschot aan.

"De trainingen zijn erg gevarieerd en zitten goed in elkaar en daarnaast is Lorenzo een hele leuke, sociale, betrokken trainer. Wij zijn daarom als bestuur erg blij dat we het contract met een jaar hebben kunnen verlengen."

Molenschot staat momenteel elfde in de vijfde klasse C zondag.

  1. Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Natuurlijk was het een tegenvaller. In het beslissende duel van de nacompetitie werd het zaterdagteam van Halsteren afgedroogd door ZSC'62. Weg was de droom van promotie. Mike de Nijs was er zelf niet bij. Maar na het bekend worden van het 6-0-verlies was het ook voor hem slikken. ,,Je hoopt met de nieuwe club toch in de derde klasse te beginnen." De Nijs (23) is niet blijven hangen in het negatieve gevoel. ,,Nu moeten we dit seizoen maar dat stapje omhoog zetten."